Kom jij Jantjes Verjaardag versterken?!

Voor ons gezellige feestcafé in hartje Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar garderobe medewerkers.

Uren in overleg.

Wat heb je in huis?

Als garderobe medewerker hoor je bij de Jantje’s familie en wil je iedere gast een fantastische avond bezorgen met een lach op je gezicht en goede service. Je vind het geweldig om in de avond/nacht te werken, en vooral in het weekend. Je kunt overzichtelijk en netjes omgaan met andermans zijn eigendommen.  

Wij zoeken iemand met een geweldige persoonlijkheid. Ons feestcafé is gebouwd met veel positieve energie, betrokkenheid, vriendelijkheid en informaliteit en dat zijn tevens ook de eigenschappen van onze mensen. Als jij jezelf ziet als energiek, pro actief, een teamplayer en vrolijk persoon, dan hebben we jou nodig!

Wat hebben wij jou allemaal voor leuks te bieden?

  • Een te gekke werksfeer in een leuk, groot, hecht team met veel diverse persoonlijkheden 
  • Een werkplek in hartje Amsterdam midden op het Rembrandtplein/Thorbeckeplein  
  • Salaris en natuurlijk ook jouw dikverdiende fooi
  • Een veelzijdige en uitdagende functie


Bedrijfsprofiel

Wij zijn een gezellig feestcafé waar het dak er elke avond af gaat! 

Een plek waar team Jantjes er met zijn alle een groot feest van maken, zelf ook vooral genieten tijdens het werk en weten wat verstaan wordt onder hard werken. Wij willen naast kwantiteit ook altijd kwaliteit blijven leveren, iedere gast het liefst even persoonlijke aandacht geven maar vooral feesten met iedereen die binnen is! 

Iedere week hebben we wisselende artiesten, zowel DJ’s als zangers. 

Game on!

Ben jij degene die wij zoeken en maakt dit jou enthousiast? 

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV!

[]
1 Step 1
Persoonlijke informatie
Geslacht
CV
Beschikbaarheid
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder