Cafe BloemenBeppie2022-02-15T16:48:27+02:00

Korte Reguliersdwarsstraat 10,
1017 BH Amsterdam

Een échte Amsterdamse ervaring in dit geweldig knusse cafeetje in de Korte Reguliersdwarsstraat, om het hoekje van het Rembrandtplein.
De gezelligste Nederlandse artiesten komen hier regelmatig over de vloer om het dak er af te zingen! Vervolgens springen de DJ’s achter de draaitafel om de nacht door te pakken met de heerlijke hits & meezingers van dat moment en natuurlijk de klassiekers die je van Amsterdam gewent bent.
Een vrijgezellenfeest, verjaardag of andere borrel? Wij ontvangen jullie natuurlijk graag. Voor meer informatie kun je daarvoor contact met ons opnemen.
Kom jij binnenkort een geweldige avond bij ons beleven?

Barkeeper

februari 11th, 2020|Categories: Cafe BloemenBeppie|

Kom jij Café BloemenBeppie versterken?! Voor ons gezellige, sfeervolle café in hartje Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar barmedewerkers. Uren in overleg. Wat heb je in huis? Als barmedewerker hoor je bij de BloemenBeppie familie en wil je iedere gast een fantastische avond bezorgen met een lach op je gezicht en goede service. Je vind het fijn om in de avond/nacht te werken, en dan met name in het weekend. Je weet hoe je snel en op een fijne manier kunt samenwerken met het team achter de bar en in de zaal. Wij zoeken iemand met een [...]